Universitats

Empenyent el límit del coneixement. Viu la investigació de frontera.

Universitats

Què està passant?

 • La Llum a les Ones

  Des de l'ICFO et convidem participar a La Llum a les Ones del Canvi, un concurs de ciència ficció climàtica amb dos premis: publicar en Principia Magazine i veure el teu text convertit en cançó.

  No et perdis la nostra eina per a professors, també útil per a discussions pel públic general.  

  Vídeo instruccions (en castellà)

  Més info
 • LIGHTtalks: careers in photonics

  LIGHTtalks: Careers in Photonics està dirigit a estudiants universitaris a més d'estudiants de batxillerats i públic en general per donar a conèixer la importànica de la fotònica com a opció professional, del seu impacte, i del fet que persones amb estudis diferents estan treballant en fotònica al igual que la fotònica és emprada en camps molt diversos.

  Més info
 • El BIG Bell Test

  Worldwide quantum physics experiments powered by human randomness.

  A través del videojoc del BIG Bell Test, tu pots triar què passa a diferents laboratoris d'arreu del món mentre nosaltres posem a prova la física quàntica fent servir la impredictibilitat dels humans.

  Més info
 • Vols Tocar la Llum?... Vine a CosmoCaixa!

  Vine amb la teva escola al CosmoCaixa des del 31 de març de 2106 i descobreix el jocs amagats dins els colors, reflexes, refraccions, pol·laritzacions i difraccions de la llum! El taller Toca la Llum de l'ICFO és obert!

  Per a més informació i registre, visita: http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/ca/-/edu-toca-la-luz?centros=cosmocaixa-barcelona

  Més info
 • Propers esdeveniments i activitats

  Llistat dels propers esdeveniment o activitats de divulgació d'ICFO. 

  Més info
 • Fotònica: descobreix el poder de la llum - de la ficció a la realitat

  Una exhibició itinerant que mostra tecnologies de frontera a través dels ulls d'un il·lustrador dels anys 20. Aquesta exhibició és una mostra de l'impacte, oportunitats i aplicacions que la fotònica representa en diversos àmbit de la societat, des de la salut i la medicina a les comunicacions, i des de l'energia als processos de fabricació.

  Més info
 • LIGHTtalk: lighting the future

  LIGHTtalks: Lighting the Future està dirigit a emprenedors, estudiants i públic en general. Aquest esdeveniment vol proporcionar una visió global de l'impacte de la fotònica en diferents mercats així com del seu potencial i de les oportunitats que representa en emprenedoria.  

  Més info
 • Top Ultra-Secret a TopCiència-CosmoCaixa

  Exposició interactiva sobre criptografia quàntica (com enviar missatges secrets tot fent servir les propietats quàntiques dels fotons) que ja es pot visitar al CosmoCaixa, i a partir d'octubre de 2014, es podrà fer amb visites guiades per a grups de segon cicle d'ESO i Batxillerat.

  Més info
 • Alícia, Ilaica, Liacia: Històries Enredades en Llum

  2015 és l'any internacional de la llum. Alícia al País de les Meravelles compleix 150 anys. ICFO ho celebra en Kosmópolis - La Festa de la Literatura Amplificada, amb una activitat sobre endevinalles i secrets amagats en llum, on hauràs d'escriure històries alternatives d'Alicia i escoltar en directe com les narren uns trobadors fotònics.

  Més info
 • ICFO Open Day

  L'ICFO Open Day és un dia ple d’activitats que mostren com de fascinant és la llum i per quantes coses ens pot servir. 

  Més info
 • Visites

  ICFO obre les seves portes a persones interessades en visitar les instal·lacions de l’ICFO.

  Més info
 • ICFO Summer Fellows

  Dirigit a aquells estudiants universitaris en els últims anys dels seus estudis, el programa Fundació Catalunya-La Pedrera Summer Fellows d’ICFO ofereix a un nombre limitat d’estudiants excepcionals la oportunitat de passar el període estiuenc a ICFO.

  Més info
 • Robots Fotònics

  Robòtica i fotònica, una bona combinació!


   

  Més info
 • Light Painting

  Amb la llum també podem escriure, dibuixar i pintar. Gràcies a la tècnica de “light painting” podem aprendre més sobre la física de la llum alhora que potenciem la creativitat i el divertiment.

  Més info