Instituts de secundària

ICFO ofereix una àmplia gama d’activitats per a involucrar estudiants de secundària en l’impressionant món de la fotònica.

Instituts de secundaria

Què està passant?

 • Young Photonics Congress

  Tens temps fins al 22 de gener del 2018 per enviar-nos el teu pòster!

  Més info
 • Treballs de recerca

  Descobreix com ICFO pot ajudar-te amb el teu treball de recerca: hi ha moltes oportunitats que t'esperen!

  Més info
 • ICFO al YoMo 2017

  L'ICFO i el seu soci del Graphene Flagship IIT seran al YoMo: The Youth Mobile Festiva per a inspirar els joves i portar-los a través de les carreres STEAM en un MÓN cada vegada més MÒBIL! 

  Més info
 • Exploradors de la llum

  Sessió que apropa la fotònica al públic des dels nostres programes de recerca principals, “Llum per a la Salut”, “Llum per a l’Energia” i “Llum per a la Informació”, amb un format innovador que combina explicacions divulgatives amb audiovisuals i números de... MÀGIA!

  Més info
 • El BIG Bell Test

  Worldwide quantum physics experiments powered by human randomness.

  A través del videojoc del BIG Bell Test, tu pots triar què passa a diferents laboratoris d'arreu del món mentre nosaltres posem a prova la física quàntica fent servir la impredictibilitat dels humans.

  Més info
 • Vols Tocar la Llum?... Vine a CosmoCaixa!

  Vine amb la teva escola al CosmoCaixa des del 31 de març de 2106 i descobreix el jocs amagats dins els colors, reflexes, refraccions, pol·laritzacions i difraccions de la llum! El taller Toca la Llum de l'ICFO és obert!

  Per a més informació i registre, visita: http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/ca/-/edu-toca-la-luz?centros=cosmocaixa-barcelona

  Més info
 • Propers esdeveniments i activitats

  Llistat dels propers esdeveniment o activitats de divulgació d'ICFO. 

  Més info
 • Fotònica: descobreix el poder de la llum - de la ficció a la realitat

  Una exhibició itinerant que mostra tecnologies de frontera a través dels ulls d'un il·lustrador dels anys 20. Aquesta exhibició és una mostra de l'impacte, oportunitats i aplicacions que la fotònica representa en diversos àmbit de la societat, des de la salut i la medicina a les comunicacions, i des de l'energia als processos de fabricació.

  Més info
 • Exposició "Pull - push: un món empès per la llum"

  La fotònica arriba a l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 amb una exposició que proposa al visitant una experiència artística, educativa i lúdica al voltant de la llum, la seva interacció amb la matèria i les seves aplicacions. 

  Més info
 • Top Ultra-Secret a TopCiència-CosmoCaixa

  Exposició interactiva sobre criptografia quàntica (com enviar missatges secrets tot fent servir les propietats quàntiques dels fotons) que ja es pot visitar al CosmoCaixa, i a partir d'octubre de 2014, es podrà fer amb visites guiades per a grups de segon cicle d'ESO i Batxillerat.

  Més info
 • Alícia, Ilaica, Liacia: Històries Enredades en Llum

  2015 és l'any internacional de la llum. Alícia al País de les Meravelles compleix 150 anys. ICFO ho celebra en Kosmópolis - La Festa de la Literatura Amplificada, amb una activitat sobre endevinalles i secrets amagats en llum, on hauràs d'escriure històries alternatives d'Alicia i escoltar en directe com les narren uns trobadors fotònics.

  Més info
 • Girls, Boys and Photonics

  El “Girls, Boys and Photonics” ofereix un dia de visites i experiències. Estudiants d’ESO i Batxillerat tindran l’oportunitat de visitar l’ICFO i participar de diverses activitats que els endinsaran en el món de la fotònica. S’hi pot assistir prèvia inscripció.

  Més info
 • ICFO Open Day

  L'ICFO Open Day és un dia ple d’activitats que mostren com de fascinant és la llum i per quantes coses ens pot servir. 

  Més info
 • Visites

  ICFO obre les seves portes a estudiants de secundària que acompanyats pels seus professors poden visitar les instal·lacions de l’ICFO.

  Més info
 • Programes d’estiu per a estudiants de secundària

  L’ICFO participa en el programa Joves i Ciència (E2C3) de la Fundació Catalunya-La Pedrera i en el programa de Batxillerat Internacional, CiMs+CELLEX.

  Més info
 • Light Painting

  Amb la llum també podem escriure, dibuixar i pintar. Gràcies a la tècnica de “light painting” podem aprendre més sobre la física de la llum alhora que potenciem la creativitat i el divertiment.

  Més info