Indústria

La investigació en fotònica flueix ràpidament des dels centres de recerca i laboratoris per tal d’incorporar-se en els processos i mecanismes industrials. Per a estimular el fluix de coneixement i tecnologia, l’ICFO participa en una seria d’activitats en col·laboració amb la industria, a més de generar recursos atraients per a les empreses. L’ICFO també s’esforça en arribar a nous sectors i industries on la fotònica pot aplicar-se per a alliberar el potencial innovador, millorar els processos industrials i portar nous productes al mercat.

Visiti el web de l'IFCO per saber-ne més, sobre l’àmplia gama d’activitats conjuntes amb els nostres partners industrials.

Seminaris i tallers tecnològics

A més a més dels seminaris programats a les nostres instal·lacions, l’ICFO organitza una sèrie de tallers i seminaris dirigits als nous sectors que podrien beneficiar-se de la Fotònica.

Informes

Dóna-li un cop d’ull als nostres darrers informes sobre l’impacte de les tecnologies fotòniques en les diferents àrees tecnològiques.

Formació personalitzada

Els professionals de la industria estan convidats a aprendre més sobre el rol que la llum juga en els seus sectors. L’ICFO ofereix cursos especialitzats que combinen conferències i demostracions pràctiques a les instal·lacions d’ICFO.