Públic general

Què està passant?

 • Exploradors de la llum

  Sessió que apropa la fotònica al públic des dels nostres programes de recerca principals, “Llum per a la Salut”, “Llum per a l’Energia” i “Llum per a la Informació”, amb un format innovador que combina explicacions divulgatives amb audiovisuals i números de... MÀGIA!

  Més info
 • El BIG Bell Test

  Worldwide quantum physics experiments powered by human randomness.

  A través del videojoc del BIG Bell Test, tu pots triar què passa a diferents laboratoris d'arreu del món mentre nosaltres posem a prova la física quàntica fent servir la impredictibilitat dels humans.

  Més info
 • Vols Tocar la Llum?... Vine a CosmoCaixa!

  Vine amb la teva escola al CosmoCaixa des del 31 de març de 2106 i descobreix el jocs amagats dins els colors, reflexes, refraccions, pol·laritzacions i difraccions de la llum! El taller Toca la Llum de l'ICFO és obert!

  Per a més informació i registre, visita: http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/ca/-/edu-toca-la-luz?centros=cosmocaixa-barcelona

  Més info
 • Propers esdeveniments i activitats

  Llistat dels propers esdeveniment o activitats de divulgació d'ICFO. 

  Més info
 • Fotònica: descobreix el poder de la llum - de la ficció a la realitat

  Una exhibició itinerant que mostra tecnologies de frontera a través dels ulls d'un il·lustrador dels anys 20. Aquesta exhibició és una mostra de l'impacte, oportunitats i aplicacions que la fotònica representa en diversos àmbit de la societat, des de la salut i la medicina a les comunicacions, i des de l'energia als processos de fabricació.

  Més info
 • LIGHTtalk: lighting the future

  LIGHTtalks: Lighting the Future està dirigit a emprenedors, estudiants i públic en general. Aquest esdeveniment vol proporcionar una visió global de l'impacte de la fotònica en diferents mercats així com del seu potencial i de les oportunitats que representa en emprenedoria.  

  Més info
 • Exposició "Pull - push: un món empès per la llum"

  La fotònica arriba a l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 amb una exposició que proposa al visitant una experiència artística, educativa i lúdica al voltant de la llum, la seva interacció amb la matèria i les seves aplicacions. 

  Més info
 • Top Ultra-Secret a TopCiència-CosmoCaixa

  Exposició interactiva sobre criptografia quàntica (com enviar missatges secrets tot fent servir les propietats quàntiques dels fotons) que ja es pot visitar al CosmoCaixa, i a partir d'octubre de 2014, es podrà fer amb visites guiades per a grups de segon cicle d'ESO i Batxillerat.

  Més info
 • Alícia, Ilaica, Liacia: Històries Enredades en Llum

  2015 és l'any internacional de la llum. Alícia al País de les Meravelles compleix 150 anys. ICFO ho celebra en Kosmópolis - La Festa de la Literatura Amplificada, amb una activitat sobre endevinalles i secrets amagats en llum, on hauràs d'escriure històries alternatives d'Alicia i escoltar en directe com les narren uns trobadors fotònics.

  Més info
 • ICFO Open Day

  L'ICFO Open Day és un dia ple d’activitats que mostren com de fascinant és la llum i per quantes coses ens pot servir. 

  Més info
 • Diccionari de Fotònica

  Després de l’experiència de Kosmopolis al CCCB i inspirats pels nostres bons amics de OEDILF – A limerick dictionary, hem començat  la col·lecció d’un recull de limericks per tal de compondre un diccionari de fotònica. Et presentem El DiMuFoFoLi: Diccionari Multilíngüe de Fotònica en Forma de Limerick.

  Més info
 • Visites

  ICFO obre les seves portes a persones interessades en visitar les instal·lacions de l’ICFO.

  Més info
 • Magic Shows

  A través de la màgia apropem conceptes de la física de la llum i d’algunes de les seves aplicacions més fascinants. Els jocs i trucs màgics han permés a públics molt variats conèixer de manera entenedora i sorprenent què és l’òptica no lineal, què pot fer la llum per a la salut o per la informació, entre d’altres conceptes i aplicacions.

  Més info
 • ICFOseum en marxa

  A més de participar en diferents fires arreu de Barcelona, pot visitar el nostre ICFOseum sempre que ho vulgui!

  Més info
 • Light Painting

  Amb la llum també podem escriure, dibuixar i pintar. Gràcies a la tècnica de “light painting” podem aprendre més sobre la física de la llum alhora que potenciem la creativitat i el divertiment.

  Més info